fbpx
Skip to main content

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ για σας…

Αγαπητά Μέλη,

Αυτό που βιώνουμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρο. Η κρίση της πανδημίας συνεχίζεται και τα μέτρα προστασίας αυξάνονται και γίνονται ολοένα και πιο αυστηρά. Η χώρα μας φαίνεται, προς το παρόν, να αντεπεξέρχεται δυναμικά σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί – από εμάς εξαρτάται-  δεδομένου ότι ο ρυθμός εξάπλωσης του ιού είναι συνάρτηση του βαθμού συμμόρφωσης όλων μας με τα προληπτικά μέτρα που συστήνουν οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι της Πολιτείας, σε συνεργασία με τους παγκόσμιους φορείς Υγείας.  

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που όλοι ανεξαιρέτως δοκιμαζόμαστε, εύχομαι ειλικρινά να είστε εσείς και οι οικογένειές σας ασφαλείς και καλά στην υγεία σας. Παράλληλα, είναι σημαντικό να ευχόμαστε όλοι μαζί να είναι καλά και να αντέξουν οι «μαχητές» της Υγείας, που δίνουν τον μεγάλο αγώνα για το καλό όλων μας

Πρωτίστως, όμως, μας ενδιαφέρει η υγεία, η δική σας και των παιδιών σας, του προσωπικού μας και των οικογενειών τους, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας, και για αυτό ακολουθούμε με απόλυτη υπευθυνότητα όλα τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα για την εύστοχη εφαρμογή των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων. 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι προσωρινά κλειστές για το κοινό, αλλά οι περισσότεροι από εμάς, είτε με τη φυσική μας παρουσία είτε αξιοποιώντας την τεχνολογία, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες που τελικά δεν θα προσφερθούν, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο τέλος αυτής της «ιδιαίτερης» κατάστασης και όταν θα έχει αποκατασταθεί η «κανονικότητα» στη ζωή μας, θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, οικονομικές και μη, που απαιτούνται, λειτουργώντας, όπως πάντα, με δικαιοσύνη, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, αλλά και τιμώντας την πολύ σημαντική σχέση συνεργασίας κι εμπιστοσύνης, που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι εμείς, στο Δαΐς , από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε δίπλα σας ακόμα και από μακριά, μέσα από τα κανάλια των κοινωνικών δικτύων και τις προτάσεις άθλησης των γυμναστών μας. Μεριμνώντας για την καλή φυσική κατάσταση των μελών μας, σας προτείνουμε ασκήσεις και προγράμματα εκγύμνασης μέσα από videos στα social media καθώς και ιδέες και προτάσεις για να μείνετε fit και υγιείς ακόμα και μέσα στο σπίτι. #ΜένουμεΣπίτι, δε σημαίνει ότι χάνουμε την επαφή μας. Γι αυτό, όλοι οι άνθρωποι του Δαΐς, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να πετύχετε τους στόχους σας έστω και απομακρυσμένα.

Με βάση την απόφαση του Υπουργείου, όλα τα αθλητικά κέντρα της χώρας θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας μέχρι νεωτέρας. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά έτσι ώστε σύντομα να έχουμε την χαρά να γεμίσει το αθλητικό μας κέντρο με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας και όλο το προσωπικό μας.

Να ζωντανέψει και πάλι το γυμναστήριο μας με τα χαμόγελα σας, τις μουσικές και τους ήχους της καθημερινής αθλητικής σας δραστηριότητας!

Μέχρι τότε, στην προσπάθειά μας να μένουμε «συνδεδεμένοι»,  δημιουργικοί και δραστήριοι, αναπτύξαμε και έχουμε αναρτήσει, στον ψηφιακό χώρο του εκπαιδευτικού μας οργανισμού, Blog ειδικά σχεδιασμένο για την περίοδο που διανύουμε με νέα, προτάσεις και ιδέες για δραστηριότητες στο σπίτι. Το Blog θα ενημερώνεται συχνά και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.doukas.gr/menoumespiti

Σας προτρέπω να το αξιοποιήσετε μιας και έχει πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο υλικό και δραστηριότητες.

 «Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο», πράγμα που χαρακτηρίζει τη «Στάση Ζωής» μου, προτείνω να βρούμε μέσα σε αυτή την κρίση τα όποια θετικά και να αρπάξουμε τις ευκαιρίες για ποιοτικότερη ζωή με τους αγαπημένους μας, με χαμόγελο και αισιοδοξία. 
Να ετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα με δυναμισμό και δημιουργικότητα.

Όλοι μου οι συνεργάτες και εγώ προσωπικά, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά, και θυμίζουμε:  
#ΜένουμεΣπίτι 
#ΜένουμεΑσφαλείς

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ι. Δούκας

Διευθύνων Σύμβουλος