ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Απόστολος Κατσαρός

Απόστολος Κατσαρός

Ο Αποστόλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Στατιτιστικής & Ασφαλιστικής επιστήμης, έχει δύο (2) μεταπτυχιακούς τίτλους στο Sport Management από το Northumbria & UTS University. Εργάστηκε ως Υποδιευθυντής της εγκατάστασης της Σκοποβολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Σίδνευ 2000. Εργάζεται ως Διευθυντής του Δαΐς (Αθλητικό -Συνεδριακό) και του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ).
 Γιάννης Σκούρας

Γιάννης Σκούρας

O Γιάννης γεννήθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας και τελείωσε το Western Illinois University στις Ηνωμένες Πολιτείες με Β.Α. in Sports Science και M.Sc. in Exercise Physiology. Εργάστηκε ως υπεύθυνος σε διάφορα πόστα σε Health Clubs στο Σικάγο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. Εργάζεται ως Υποδιευθυντής του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς.
 Σαββίνα Πορφυριάδου

Σαββίνα Πορφυριάδου

Η Σαββίνα σπούδασε στο Αμερικάνικο κολλέγιο Ελλάδος (Deree), επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρίες επικοινωνίας και έχει διαχειριστεί σημαντικούς λογαριασμούς ως υπεύθυνη επικοινωνίας και εκδηλώσεων. Στο Δαΐς εργάζεται ως υπεύθυνη εκδηλώσεων.
Θοδωρής Κατριβές

Θοδωρής Κατριβές

Ο Θοδωρης είναι Υπεύθυνος Λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Δαΐς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2002. Στο παρελθόν έχει διατέλεσει προπονητής σε Πανιώνιο, Γλυφάδα, Γλαύκο Περιστερίου, Π. Φαλήρου και έχει εργαστεί στην Ολυμπιάδα της Αθήνας σαν venue manager στο Προπονητήριο – Κολυμβητήριο του Περιστερίου. Σαν αθλητής ήταν Πρωταθλητής κολύμβησης στον Παναθηναϊκό και στη Γλυφάδα και Πρωταθλητής με την ομάδα handball του Πανιωνίου. Επίσης, ήταν στέλεχος της πρώτης ομάδας water polo του Πανιωνίου. Έχει εργαστεί στην Ιόνιο Σχολη και στα Καλοκαιρινά προγράμματα του Κολλεγίου Αθηνών.
Νίκος Νιανγκουάρα

Νίκος Νιανγκουάρα

Ο Νίκος είναι απόφοιτος της Εθνικής Γυμναστικής Ακαδημίας Σόφιας με ειδίκευση Προπονητή Χιονοδρομίας (ski & snowboard) και Προπόνηση Δύναμης και Μυικής Ανάπτυξης. Έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία σε αθλητικούς χώρους και γυμναστήρια. Στο Δαΐς είναι Υπεύθυνος Συνδρομών και Υπεύθυνος Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Άκης Χαντζάρας

Άκης Χαντζάρας

Ο Άκης είναι απόφοιτος της Εθνικής Ακαδημίας των Σπορ της Βουλγαρίας με ειδίκευση στην προπονητική κολύμβησης και στην εκγύμναση με βάρη. Διαθέτει δίπλωμα ναυαγοσωστικής από τον Ερυθρό Σταυρό. Στο Δαΐς εργάζεται από το 2002 ως Υπεύθυνος Λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, personal trainer στο fitness και στην κολύμβηση, προπονητής κολύμβησης στα young members και προπονητής fitness.
Χρήστος Καραμήτρος

Χρήστος Καραμήτρος

Ο Χρήστος αποφοίτησε από τα Τ. Ε. Φ. Α. Α  Αθηνών με ειδίκευση στην αθλητική διοίκηση και το risk management.  Υπήρξε αθλητής του βόλεϊ σάλας και του Beach volley καθώς και προπονητής προεθνικών κλιμακίων στο Beach volley. Στο Δαϊς είναι υπεύθυνος λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και Fitness instructor.

Αργυρώ Τριανταφύλλου

Η Αργυρώ είναι απόφοιτη ΤΕΙ Ηπείρου, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής.
Ανήκει στο δυναμικό του Οργανισμού από το 2007. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως γραμματεία του Αθλητικού Συλλόγου (ΑΣΕΔ) και στη συνέχεια στην υποδοχή του Δαΐς. Από το 2012 είναι υπεύθυνη γραμματείας του αθλητικού κέντρου.
Μιρέλα Τσέλιου

Μιρέλα Τσέλιου

Η Μιρέλα είναι απόφοιτη Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με Κρατική πιστοποίηση κι έχει πτυχίο πιάνου. Ασχολείται χρόνια με τη διδασκαλία σε μικρά παιδιά. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και έχει παρακολουθήσει μαθήματα υπολογιστών ECDL. Έχει παρακολουθήσει πάνω από τριάντα σεμινάρια γραμματειακής υποστήριξης & οργάνωσης γραφείου, εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης παραπόνων και πωλήσεων. Στο Δαΐς εργάζεται στην Υποδοχή.
Γωγώ Θούα

Γωγώ Θούα

Η Γωγώ διαθέτει εμπειρία σε γραμματειακή υποστήριξη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την Εκπαίδευση γραμματέων & Οργάνωσης γραφείου, καθώς και εξειδίκευσης στους Η/Υ. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και αντικείμενό της είναι η Υποδοχή Πελατών, η Διαχείριση αρχείων & πληροφοριών, ετοιμασία εγγράφων – κειμένων εργασίας, η διαχείριση γνώσης και πληροφορίας. Στο Δαΐς εργάζεται στην Υποδοχή.
Αντώνης Ξαγοράρης

Αντώνης Ξαγοράρης