ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Θοδωρής Κατριβές

Θοδωρής Κατριβές

Ο Θοδωρής είναι Υπεύθυνος Λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Δαΐς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2002. Στο παρελθόν έχει διατέλεσει προπονητής σε Πανιώνιο, Γλυφάδα, Γλαύκο Περιστερίου, Π. Φαλήρου και έχει εργαστεί στην Ολυμπιάδα της Αθήνας σαν venue manager στο Προπονητήριο – Κολυμβητήριο του Περιστερίου. Σαν αθλητής ήταν Πρωταθλητής κολύμβησης στον Παναθηναϊκό και στη Γλυφάδα και Πρωταθλητής με την ομάδα handball του Πανιωνίου. Επίσης, ήταν στέλεχος της πρώτης ομάδας water polo του Πανιωνίου. Έχει εργαστεί στην Ιόνιο Σχολη και στα Καλοκαιρινά προγράμματα του Κολλεγίου Αθηνών.
Νίκος Αντωνίου

Νίκος Αντωνίου

Ο Νικόλαος Αντωνίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με εξειδίκευση στην προπονητική της κολύμβησης και Οργάνωση Διοίκηση Αθλητισμού και έχει λάβει πιστοποίηση μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών από το London Metropolitan University στο Sports Management. Από το 2005 έχει εργασθεί σε αθλητικούς ομίλους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, όπως στους Δήμους Περιστερίου και Π. Φαλήρου καθώς και  στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Εργάζεται στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς από το έτος 2007 στην εκμάθηση κολύμβησης σε ανηλίκους και ενηλίκους, στο personal training καθώς και στην διδασκαλία aqua aerobic.

Βασιλική Καλύβα

Βασιλική Καλύβα

Η Βασιλική αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στη κολύμβηση. Ασχολήθηκε με το άθλημα αυτό από νεαρή ηλικία όπου έφτασε σε επίπεδο πρωταθλητισμού και γρήγορα κατάλαβε πως της ταιριάζει απόλυτα! Έχει εργαστεί επί πολλά συναπτά έτη πάνω στο αντικείμενο και ειδικεύεται στο baby swimming και στην εκμάθηση κολύμβησης σε παιδιά βρεφικής και παιδικής ηλικίας. Είναι εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής, με πολλαπλή εμπειρία σε πισίνες αλλά και παραλίες ανά την Ελλάδα και διαθέτει πιστοποιήση Α’ βοηθειών EFR από την PADI!
Μαρία Μαστροπάσκουα

Μαρία Μαστροπάσκουα

Η Μαρία είναι προπονήτρια κολύμβησης και personal trainer. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα κολύμβησης. Υπήρξε πρωταθλήτρια κολύμβησης με πανελλήνιες νίκες και συμμετοχή στις εθνικές ομάδες. Διαθέτει επίσης πτυχίο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών. Εργάζεται στο Δαΐς από το 2002 και ασχολείται με την εκμάθηση κολύμβησης τόσο σε μικρά παιδιά, όσο και σε ενήλικες. Έχει προπονητική εμπειρία εργαζόμενη σε πολλές κολυμβητικές ομάδες.
Μαρία Μαυροπούλου

Μαρία Μαυροπούλου

Η Μαρία κατέχει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Είναι κάτοχος διπλώματος διδασκαλίας κολύμβησης ¨Pre-School, Baby¨ (STA Level 2, United Kingdom), καθώς και διπλώματος επαγγελματία ναυαγοσώστη. Υπήρξε πρωταθλήτρια και πρώτη σκόρερ Β’ Εθνικής κατηγορίας στην υδατοσφαίριση το 1995 και πρωταθλήτρια Ελλάδος καθώς και αθλήτρια της Εθνικής ομάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο το 1998. Επίσης, διατέλεσε Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών Αγωνιστικού Τομέα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και στους αγώνες Special Olympics το 2011 στην Αθήνα. Η Μαρία εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2003 στα προγράμματα κολύμβησης βρεφών, παιδιών και ενηλίκων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του αθλητικού κέντρου Δαϊς.
Βάγια Μπαρμπάτη

Βάγια Μπαρμπάτη

Η Βάγια είναι προπονήτρια κολύμβησης στo Aqua aerobic του Δαΐς από το 2017. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε ακαδημίες κολύμβησης, ναυαγοσώστρια και baby swimming στον Νηρέα Χαλανδρίου, Νηριήδες, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων και το Okeano Sports Center. Επίσης έχει συμμετάσχει στα αντίστοιχα θερινά προγράμματα (summer camp) σε οργανωτική γραμματειακή και προπονητική θέση.
Φρόσω Φραντζέσκου

Φρόσω Φραντζέσκου

Η Φρόσω είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητες Κολύμβηση, Κλασικό Αθλητισμό και Γυμναστική. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής και είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής. Εργάστηκε στον Παναθηναϊκό Α.Ο., στον Νηρέα Χαλανδρίου, στον Οδυσσέα Χαλανδρίου και τώρα εργάζεται στο Δαΐς ως προπονήτρια κολύμβησης των μαθητών των Εκπ. Δούκα. Επίσης είναι Personal Trainer κολύμβησης σε παιδιά και ενήλικες.
Άκης Χαντζάρας

Άκης Χαντζάρας

Ο Άκης είναι απόφοιτος της Εθνικής Ακαδημίας των Σπορ της Βουλγαρίας με ειδίκευση στην προπονητική κολύμβησης και στην εκγύμναση με βάρη. Διαθέτει δίπλωμα ναυαγοσωστικής από τον Ερυθρό Σταυρό. Στο Δαΐς εργάζεται από το 2002 ως Υπεύθυνος Λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, personal trainer στο fitness και στην κολύμβηση, προπονητής κολύμβησης στα young members και προπονητής fitness.