fbpx
Skip to main content

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι ιατρικές βεβαιώσεις χρειάζομαι για να γίνω μέλος στο Δαΐς;
Για τη δική σου ασφάλεια, θα πρέπει κατά την εγγραφή ή δοκιμαστική επίσκεψη να προσκομίσεις δικαιολογητικά από παθολόγο ή καρδιολόγο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το κολυμβητήριο και είσαι άνδρας, θα πρέπει να προσκομίσεις επιπλέον και ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο, ενώ, αν είσαι γυναίκα, από δερματολόγο και γυναικολόγο. Για να κάνουμε την παραπάνω διαδικασία ευκολότερη, το Δαΐς έχει έρθει σε συμφωνία με ιατρούς, οι οποίοι κατόπιν εξέτασης στο χώρο μας, μπορούν να εκδώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός ιατρικής βεβαίωσης γυναικολόγου). Προκειμένου να κλείσεις ραντεβού με τον ιατρό μπορείς να απευθυνθείς στη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου *Για τα παιδιά χρειάζεται ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο.
Μπορώ να κάνω κάποιο δοκιμαστικό πριν την εγγραφή μου στο Δαΐς;
Μπορείς να πραγματοποιήσεις τρεις (3) δοκιμαστικές επισκέψεις με την κάρτα δωρεάν επισκέψεων, που προμηθεύεσαι από τη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου. Για τη δική σου ασφάλεια, θα πρέπει να προσκομίσεις τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά. Τα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν μία (1) δωρεάν επίσκεψη.
Τι έγγραφα χρειάζομαι για να γίνω μέλος στο Δαΐς;
Εκτός από τα ιατρικά δικαιολογητικά, χρειάζεται να υπογράψεις ένα «δηλωτικό», με τα προσωπικά σου στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κλπ.).
Πώς κλείνω ραντεβού για τις πρώτες επισκέψεις μου στο γυμναστήριο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δαΐς;
Θέλουμε να ξεκινήσεις την εξάσκησή σου σωστά και με ασφάλεια, γι’ αυτό πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού στη Γραμματεία του Δαΐς με τον εργοφυσιολόγο του Αθλητικού Κέντρου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το δικό σου προφίλ υγείας και θα αξιολογήσει τη φυσική σου κατάσταση. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν από τους γυμναστές που σε παρακολουθούν, για να συνθέσουν ένα πρόγραμμα εξάσκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Στη Γραμματεία μπορείς να κλείσεις ραντεβού για να αξιοποιήσεις και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που σου προσφέρει το Δαΐς, όπως αποκατάσταση, massage, personal training, διατροφολογική υποστήριξη, εργομετρικές εξετάσεις και εξέταση από ιατρό.
Πώς κάνω Check – in στο Κέντρο και τι φέρνω μαζί μου?
Στη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου επιδεικνύεις την προσωπική σου κάρτα μέλους, που παραλαμβάνεις με την εγγραφή σου. Για τη δική σου ασφάλεια, κλείδωσε τα πράγματά σου στο ντουλαπάκι των αποδυτηρίων με λουκέτο, το οποίο θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις μαζί σου. Η χρήση ατομικής πετσέτας είναι υποχρεωτική, όσο γυμνάζεσαι στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου.
Τι πρέπει να φοράω για τη γυμναστική μου;
Τα πιο κατάλληλα ρούχα για να γυμναστείς, είτε συμμετέχεις σε ομαδικά προγράμματα είτε χρησιμοποιείς την αίθουσα ενδυνάμωσης, είναι μία άνετη αθλητική περιβολή (π.χ. αθλητική φόρμα). Τα αθλητικά παπούτσια που χρησιμοποιείς, πρέπει να είναι άνετα αλλά ταυτόχρονα να παρέχουν αρκετή υποστήριξη για την αποφυγή τραυματισμών. Για τη χρήση των ντους, στα αποδυτήρια και το Κολυμβητήριο, θα χρειαστείς αθλητικές σαγιονάρες. Στην πισίνα, η χρήση κολυμβητικού σκουφιού είναι υποχρεωτική. Οι γυναίκες πρέπει να φοράνε ολόσωμο μαγιό. Μπορείς να προμηθευτείς οποιονδήποτε αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό χρειαστείς με ειδική έκπτωση 10% από το κατάστημα του Δαΐς (Μαθητόκοσμος, 2ος όροφος).
Πώς συμμετέχω στα ομαδικά προγράμματα του Δαΐς; Πρέπει να κάνω κράτηση θέσης;
Τα Δαΐς προσφέρει ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση, στα οποία δεν είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, αλλά και ομαδικά προγράμματα με χρέωση, για τα οποία η κράτηση θέσης θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου ή στον Υπεύθυνο Λειτουργίας.
Για να συμμετέχω στα ομαδικά προγράμματα πρέπει να είμαι προχωρημένος;
Η συμμετοχή σου σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εξαρτάται από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, τους στόχους σου και τυχόν σωματικούς περιορισμούς (όπως σου έχουν οριστεί από το γιατρό, τον εργοφυσιολόγο ή το γυμναστή του Αθλητικού μας Κέντρου). Ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει και να σου προτείνει με ποιο πρόγραμμα θα ξεκινήσεις.
Πώς μπορώ να φέρω έναν επισκέπτη στο Δαΐς;

Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να προσκαλέσεις φίλους ή συγγενείς (μη μέλη μας) εντελώς δωρεάν, για να γυμναστείτε μαζί! Συμπλήρωσε τα στοιχεία του προσκεκλημένου σου στη Γραμματεία του Δαΐς και θα σε προμηθεύσουμε με δωρεάν κάρτα 3 επισκέψεων*. Έχεις δικαίωμα να φέρεις όσους καλεσμένους θέλεις. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης “Bring your friend”, εάν κάποιος από τους φίλους σου γίνει μέλος στο Δαΐς, κερδίζετε και οι δύο σας μία δωροεπιταγή Δαΐς αξίας 25 ευρώ.

* Για το κολυμβητήριο, το σύστημα δωρεάν επισκέψεων ισχύει μόνο με την προσκόμιση των ιατρικών δικαιολογητικών.

Τι μπορώ να κάνω εάν θέλω να σας προτείνω κάτι;
Στο Δαΐς η γνώμη σου μετράει. Εάν έχεις κάποια πρόταση ή παρατήρηση, που θα μας κάνει καλύτερους, μη διστάσεις να απευθυνθείς στον Υπεύθυνο Λειτουργίας ή στη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου. Εναλλακτικά, μπορείς να συμπληρώσεις μία κάρτα παρατηρήσεων. Η πρόταση / παρατήρησή σου θα αντιμετωπισθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Μπορώ να εξασκηθώ στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του Δαΐς;
Το μεγάλο μυστικό για να βλέπεις συνεχή βελτίωση στο πρόγραμμά σου είναι να εξασκείς το σώμα σου με διάφορους τρόπους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του να είσαι μέλος στο Δαΐς είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τις εξωτερικές εγκαταστάσεις για να εμπλουτίσεις και να συμπληρώσεις το πρόγραμμά σου. Τρέξε ή κάνε βάδην στον εξωτερικό στίβο, αντί να χρησιμοποιήσεις το διάδρομο, στην αίθουσα ενδυνάμωσης. Παίξε μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο ή τένις, όταν τα γήπεδα είναι ελεύθερα. Προκειμένου να μάθεις τις ώρες μελών του Δαΐς ρώτησε τους Υπευθύνους Λειτουργίας ή τη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου.
Πώς ανανεώνω τη συνδρομή μου στο Δαΐς;
Η Γραμματεία μας ή ο Υπεύθυνος Συνδρομών είναι στη διάθεση σου για να σε ενημερώσουν, ώστε να επιλέξεις το πιο κατάλληλο και οικονομικό πακέτο για τις εκάστοτε ανάγκες σου.