ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Ο Βαγγέλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ έχει αποφοιτήσει και από Ιδιωτική Σχολή με ειδίκευση στο Aerobic και τη μυϊκή ενδυνάμωση. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των Γυμναστηρίων και του Fitness. Στο Δαΐς είναι Προπονητής Aerobic και Abs & Legs, ενώ κάνει και Personal.
Κατερίνα Σαρρή

Κατερίνα Σαρρή

Η Κατερίνα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με ειδικότητα «Δραστηριότητες κλειστού χώρου». Διαθέτει MSc στην Φυσιολογία από το Brunel University, UK. Στο Δαΐς διδάσκει Pilates.

Ευγενία Δενάζη

Ευγενία Δενάζη

Δενάζη Ευγενία, MSc.
Η Ευγενία είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δ.Π.Θ., με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. με τίτλο “Ανθρώπινη Απόδοση & Υγεία”.
Είναι πιστοποιημένη Group & Personal Trainer, Pilates & Yoga Ιnstructor, από την GRAFTS Hellas, καθώς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα παραπάνω και στον τομέα της Αθλητιατρικής. Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Spine Relief, Hatha Yoga, Pilates & Ελληνικούς Χορούς.
Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου, MSc.
Η Ειρήνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο La Sapienza Università di Roma (Ρώμη) με τίτλο “Αθλητικό Management “.
Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer, TRX, TRXRIP, Functional Training και Lets Bands instructor. 
Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Body Sculpt και TRX. 
Ειρήνη Καρούζου

Ειρήνη Καρούζου

Η Ειρήνη σπούδασε και αποφοίτησε στη σχολή χορού Ντιάννας Θεωδορίδου.
Με μαθήματα πάνω στην σύνθεση του χορού  σε σύγχρονο (limon), κλακέτες (tap), hip-hop, commercial jazz, musical, ρεπερτόριο και αυτοσχεδιασμό… Κατέχει το δίπλωμα LICENTIATE του Βρετανικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού Imperial Society of Dance σε μοντέρνο χορό και κλασσικό μπαλέτο. Στο Δαΐς είναι δασκάλα Μοντέρνου χορού, Κλασικού Μπαλέτου, Latin και Hip Hop.
 
Ηλιάνα Μπαζιώτη

Ηλιάνα Μπαζιώτη

Η Ηλιάνα Μπαζιώτη είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Νίκης Κονταξάκη -Νικολέττας Μπακάλη” και πτυχιούχος από το  αναγνωρισμένο αγγλικό σύστημα ISTD. Διδάσκει πολλά είδη χορού όπως κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο, Hip Hop και Jazz. Έχει χορογραφήσει χορευτικές παραστάσεις, βίντεο κλιπ και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια χορού, μουσικής και ψυχολογίας .Τα τελευταία χρόνια εργάζεται  στο χώρο του ΔΑΙΣ ως υπεύθυνη στο παιδικό τμήμα χορού. Εργάζεται επίσης ως καθηγήτρια χορού στα εκπαιδευτήρια Δούκα όπως και στο summer camp των εκπαιδευτηρίων.

Χριστίνα Βόγκα

Χριστίνα Βόγκα

Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Η Μαργαρίτα Κεφαλίδου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει Δίπλωμα Καθηγήτριας Yoga και Pilates. Επίσης, διδάσκει TRX, Flowbility, Tae Bo και Προγράμματα Φυσικής Κατάστασης. Έχει επίσης Δίπλωμα Διαιτολογίας-Διατροφολογίας (ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Αθήνα). Έχει λάβει σειρά πιστοποιήσεων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ειδικούς πληθυσμούς (Ugi Ball Essentials Instructor Training, Pilates for Seniors, Yoga Therapeutics – Anatomy, Biomechanics and Corrective Exercise και Yoga Low Back Therapy).

Παντελής Λέτσιος

Παντελής Λέτσιος

Θοδωρής Αθανασόπουλος

Θοδωρής Αθανασόπουλος