ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Ο Βαγγέλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ έχει αποφοιτήσει και από Ιδιωτική Σχολή με ειδίκευση στο Aerobic και τη μυϊκή ενδυνάμωση. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των Γυμναστηρίων και του Fitness. Στο Δαΐς είναι Προπονητής Aerobic και Abs & Legs, ενώ κάνει και Personal.
Ευγενία Δενάζη

Ευγενία Δενάζη

Δενάζη Ευγενία, MSc.
Η Ευγενία είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δ.Π.Θ., με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. με τίτλο “Ανθρώπινη Απόδοση & Υγεία”.
Είναι πιστοποιημένη Group & Personal Trainer, Pilates & Yoga Ιnstructor, από την GRAFTS Hellas, καθώς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα παραπάνω και στον τομέα της Αθλητιατρικής. Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Spine Relief, Hatha Yoga, Pilates & Ελληνικούς Χορούς.
Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Η Μαργαρίτα Κεφαλίδου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει Δίπλωμα Καθηγήτριας Yoga και Pilates. Επίσης, διδάσκει TRX, Flowbility, Tae Bo και Προγράμματα Φυσικής Κατάστασης. Έχει επίσης Δίπλωμα Διαιτολογίας-Διατροφολογίας (ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Αθήνα). Έχει λάβει σειρά πιστοποιήσεων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ειδικούς πληθυσμούς (Ugi Ball Essentials Instructor Training, Pilates for Seniors, Yoga Therapeutics – Anatomy, Biomechanics and Corrective Exercise και Yoga Low Back Therapy).

Χριστίνα Βόγκα

Χριστίνα Βόγκα

Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου, MSc.
Η Ειρήνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο La Sapienza Università di Roma (Ρώμη) με τίτλο “Αθλητικό Management “.
Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer, TRX, TRXRIP, Functional Training και Lets Bands instructor. 
Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Body Sculpt και TRX. 

Κωνσταντίνος Ηλιάδης

Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ειδικεύεται στην Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Κακώσεων και παθήσεων. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις στους τομείς του Personal Training και του Weightlifting. Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Flow Stretching- Mobility, Bootcamp και Total Body.

Ιωάννα Τσαρούχα

Ηλιάνα Μπαζιώτη

Ηλιάνα Μπαζιώτη

Η Ηλιάνα Μπαζιώτη είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Νίκης Κονταξάκη -Νικολέττας Μπακάλη” και πτυχιούχος από το  αναγνωρισμένο αγγλικό σύστημα ISTD. Διδάσκει πολλά είδη χορού όπως κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο, Hip Hop και Jazz. Έχει χορογραφήσει χορευτικές παραστάσεις, βίντεο κλιπ και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια χορού, μουσικής και ψυχολογίας .Τα τελευταία χρόνια εργάζεται  στο χώρο του ΔΑΙΣ ως υπεύθυνη στο παιδικό τμήμα χορού. Εργάζεται επίσης ως καθηγήτρια χορού στα εκπαιδευτήρια Δούκα όπως και στο summer camp των εκπαιδευτηρίων.

Σοφία Καλαμπόκα

Σοφία Καλαμπόκα

Η Σοφία Καλαμπόκα είναι απόφοιτος  της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού «Ραλλού Μάνου». Επίσης κατέχει πτυχίο μοντέρνου χορού απο το αγγλικό σύστημα I.S.T.D και πτυχίο κλασικού χορού από την Βασιλική ακαδημία του Λονδίνου R.A.D. Έχει πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία μπαλέτου, μοντέρνου καθώς και hip hop και σύγχρονο.Έχει χορογραφήσει πολλές χορευτικές παραστάσεις αλλά έχει λάβει και μέρος η ίδια σε παραστάσεις σύγχρονου με την ομάδα Ίαση, Χορευτές, Dizgravity και άλλες. Επίσης εργάζεται ως καθηγήτρια χορού στα εκπαιδευτήρια Δούκα καθώς και τα τελευταία χρόνια έχει τον ρόλο της συντονίστριας στο πρόγραμμα χορού στο summer camp των Εκπαιδευτηρίων

Σοφία Πολίτη

Σοφία Πολίτη

Παντελής Λέτσιος

Παντελής Λέτσιος