ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Βαγγέλης Ζαχόπουλος

Ο Βαγγέλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ έχει αποφοιτήσει και από Ιδιωτική Σχολή με ειδίκευση στο Aerobic και τη μυϊκή ενδυνάμωση. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των Γυμναστηρίων και του Fitness. Στο Δαΐς είναι Προπονητής Aerobic και Abs & Legs, ενώ κάνει και Personal.
Γιάννης Κασσιός

Γιάννης Κασσιός

Ο Γιάννης αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με σπουδές στην κολύμβηση, το TaeKwon Dο και την αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων. Διαθέτει δίπλωμα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Παγκράτιο, την ελεύθερη και Ελληνορωμαϊκή πάλη, το Grappling και το MMA. Εχει  διατελέσει  μέλος της Εθνικής Ομάδας Παγκράτιου με την οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλια με  σημαντικότερη  διάκριση  την  κατάκτηση  της  πρώτης  και  της  δεύτερης θέσης  στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2016. Στο Δαΐς είναι Fitness Manager και Προπονητής TRX, Bootcamp, CrossTraining  και Outdoor.

Μαρία Μπισσάρα

Η Μαρία γεννήθηκε το 1985. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και παράλληλα φοίτησε στο ΑΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης. Παρακολούθησε ολιστικά προγράμματα τεχνικής PILATES όλων των επιπέδων στην A.F Studies (mat & props) και στην Grafts Hellas (pilates equipment). Είναι μέλος της χορευτικής ομάδας «ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ» (κλασσικος και σύγχρονος χορός, Jazz ,Latin, street dance, swing, charleston) και της χορευτικής ομάδας του Ελληνοκουβανέζικου Συνδέσμου “El Sol de Cuba”. Στο Δαΐς παραδίδει μαθήματα pilates.
Κατερίνα Σαρρή

Κατερίνα Σαρρή

Η Κατερίνα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με ειδικότητα «Δραστηριότητες κλειστού χώρου». Διαθέτει MSc στην Φυσιολογία από το Brunel University, UK. Στο Δαΐς διδάσκει Pilates.

Ευγενία Δενάζη

Ευγενία Δενάζη

Δενάζη Ευγενία, MSc.
Η Ευγενία είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δ.Π.Θ., με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. με τίτλο “Ανθρώπινη Απόδοση & Υγεία”.
Είναι πιστοποιημένη Group & Personal Trainer, Pilates & Yoga Ιnstructor, από την GRAFTS Hellas, καθώς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα παραπάνω και στον τομέα της Αθλητιατρικής. Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Spine Relief, Hatha Yoga, Pilates & Ελληνικούς Χορούς.
Μαρία Τσιριγώτη

Μαρία Τσιριγώτη

Η Μαρί Τσιριγώτη είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου με 2 πτυχία Γερμανικής Γλώσσας και Aθλητικών Eπιστημών. Απόφοιτη επίσης των ιδιωτικών σχολών IFAA Fitness Mannheim , Grafts Hellas , Base Training Hellas με εξειδίκευση σε Group και Personal training, Basi Pilates και Yogaworks με εξειδίκευση στη μέθοδο Πιλάτες και Γιόγκα αντίστοιχα. Τελειόφοιτη της Αμερικάνικης σχολής Coaching Robbin Mandanes Training. Στο αθλητικό κέντρο Δαίς εργάζεται ως προπονήτρια.

Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου

Ειρήνη Γολικίδου, MSc.
Η Ειρήνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο La Sapienza Università di Roma (Ρώμη) με τίτλο “Αθλητικό Management “.
Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer, TRX, TRXRIP, Functional Training και Lets Bands instructor. 
Στο Δαΐς είναι στην επίβλεψη του Fitness και διδάσκει Body Sculpt και TRX. 
Χριστίνα Καλοπήτα

Χριστίνα Καλοπήτα

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη Κονωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (“Άθληση και Υγεία”, MSc). Είναι πιστοποιημένη Personal και Group Trainer (Base Training Academy), Pilates Instructor Level 1+2 (mat, props και equipment, Grafts Hellas) και Yoga Teacher (100hrs, Grafts Hellas). Στο Δαΐς είναι group instructor και διδάσκει δυναμικά προγράμματα, όπως Cross training, HIIT και Bootcamp. 

Αναστασία Ζαφειράκη

Αναστασία Ζαφειράκη

Η Αναστασία σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου, ενώ είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π.Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σύγχρονο χορό σε παιδιά και ενήλικες, που θέλουν να ασκήσουν σώμα, αλλά και νου, να αποκτήσουν ευλυγισία, να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους, αλλά κυρίως να εκφραστούν μέσω του σπουδαιότερου εργαλείου που διαθέτουν!Στο Δαΐς το τμήμα χορού, που έχει δημιουργήσει, είναι ανοιχτό σε ανθρώπους που θέλουν να ανακαλύψουν καινούρια όρια, να πειραματιστούν με το σώμα τους, να αφήσουν λίγο από τον εαυτό τους στα πατώματα, να διασκεδάσουν

Ιάσων Θεοφίλης

Ιάσων Θεοφίλης

Ο Θεοφίλης Ιάσονας  είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με σπουδές στον κλασικό αθλητισμό και μεταπτυχιακό στη μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης.  Είναι πιστοποιημένος personal trainer από  GRAFTS, Studio one και EHFA.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως personal trainer και ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε ομάδες.
Στο ΔΑΙΣ  είναι Fitness instructor,  Personal trainer καθώς και σε ομαδικά προγράμματα Cross Training και body sculpt.
Ειρήνη Καρούζου

Ειρήνη Καρούζου

Η Ειρήνη σπούδασε και αποφοίτησε στη σχολή χορού Ντιάννας Θεωδορίδου.
Με μαθήματα πάνω στην σύνθεση του χορού  σε σύγχρονο (limon), κλακέτες (tap), hip-hop, commercial jazz, musical, ρεπερτόριο και αυτοσχεδιασμό… Κατέχει το δίπλωμα LICENTIATE του Βρετανικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού Imperial Society of Dance σε μοντέρνο χορό και κλασσικό μπαλέτο. Στο Δαΐς είναι δασκάλα Μοντέρνου χορού, Κλασικού Μπαλέτου, Latin και Hip Hop.
 
Ηλιάνα Μπαζιώτη

Ηλιάνα Μπαζιώτη

Η Ηλιάνα Μπαζιώτη είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Νίκης Κονταξάκη -Νικολέττας Μπακάλη” και πτυχιούχος από το  αναγνωρισμένο αγγλικό σύστημα ISTD. Διδάσκει πολλά είδη χορού όπως κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο, Hip Hop και Jazz. Έχει χορογραφήσει χορευτικές παραστάσεις, βίντεο κλιπ και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια χορού, μουσικής και ψυχολογίας .Τα τελευταία χρόνια εργάζεται  στο χώρο του ΔΑΙΣ ως υπεύθυνη στο παιδικό τμήμα χορού. Εργάζεται επίσης ως καθηγήτρια χορού στα εκπαιδευτήρια Δούκα όπως και στο summer camp των εκπαιδευτηρίων.

Ντόρα Σκουτελάκου

Ντόρα Σκουτελάκου

Η Ντόρα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, απόφοιτη  με υποτροφία στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , με ειδικότητα Ορχηστρικής- Σύγχρονος Χορός. Διαθέτει διπλώματα ως Pilates Instructor, TRX, 4D Pro και 4D Pilates, Pole Instructor. Στο Δαΐς είναι Fitness Innstructor, και σε ομαδικά προγράμματα Cross Training, TRX, Group Functional, HIIT και Pilates.

Χριστίνα Βόγκα

Χριστίνα Βόγκα

Κατερίνα Γκοτσοπούλου

Η Κατερίνα είναι τελειόφοιτη τεφαα Αθήνας με ειδικότητα στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού , πτυχίο Pilates, Pilates και εγκυμοσύνη, Pilates και τραυματισμοί σπονδυλικής στήλης από ιδιωτική σχολή! Έχει παρακολούθησει σεμινάρια σχετικά με μυϊκή ενδυνάμωση, διαλειμματική προπόνηση, διατροφή, φαρμακοδιέγερση, αποκατάσταση τραυματισμών, παιδιά και γυμναστική.Πρώην αθλήτρια στίβου ( μεσαίων αποστάσεων) και πολεμικών τεχνών ( bjj, kick boxing, judo),με συμμετοχή σε πανελλήνια και βαλκανικά πρωταθλήματα! Εθελοντική συμμετοχή σε αγώνες ενήλικων και ανηλίκων.

Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Μαργαρίτα Κεφαλίδου

Η Μαργαρίτα Κεφαλίδου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει Δίπλωμα Καθηγήτριας Yoga και Pilates. Επίσης, διδάσκει TRX, Flowbility, Tae Bo και Προγράμματα Φυσικής Κατάστασης. Έχει επίσης Δίπλωμα Διαιτολογίας-Διατροφολογίας (ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Αθήνα). Έχει λάβει σειρά πιστοποιήσεων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ειδικούς πληθυσμούς (Ugi Ball Essentials Instructor Training, Pilates for Seniors, Yoga Therapeutics – Anatomy, Biomechanics and Corrective Exercise και Yoga Low Back Therapy).

Παντελής Λέτσιος

Παντελής Λέτσιος

Άρης Τσίλης

Άρης Τσίλης

Θοδωρής Αθανασόπουλος

Θοδωρής Αθανασόπουλος

Ξένια Λιούτα

Ξένια Λιούτα