fbpx
Skip to main content
 • ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

  Ανακαλύψτε τη δύναμη της ομαδικής γυμναστικής στο Δαΐς.
  Βρείτε στο Δαΐς τα ιδανικά ομαδικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ετοιμαστείτε για μια αναζωογονητική εμπειρία προπόνησης.

  Ανακαλύψτε τη δύναμη της ομαδικής γυμναστικής στο Δαΐς.
  Βρείτε στο Δαΐς τα ιδανικά ομαδικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ετοιμαστείτε για μια αναζωογονητική εμπειρία προπόνησης.

ΔΑΪΣ LOGO TRIANGLE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΪΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ευεξίας που όχι μόνο μεταμορφώνει το σώμα σας, αλλά σας συνδέει και με μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό με εσάς; Ένα φορτωμένο πρόγραμμα δουλειάς μπορεί μερικές φορές να βάλει τη γυμναστική σας σε δεύτερη μοίρα. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε φροντίσει να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα των ομαδικών μαθημάτων μας με γνώμονα τη δική σας ευκολία.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ABS & LEGS

ABS & LEGS

Ενδυναμώστε γλουτούς, κοιλιά και πόδια.

Δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες. Επικεντρώνεται στους κοιλιακούς-ραχιαίους, τους γλουτούς, τους τετρακέφαλους, τους προσαγωγούς-επαγωγούς και στους δικέφαλους-μηριαίους. Αποσκοπεί στην καύση του λίπους και την ταυτόχρονη μυϊκή ενδυνάμωση των παραπάνω μυϊκών ομάδων.

ABS & MOBILITY

ABS & MOBILITY

Βελτιώστε τη στάση του σώματος και την υγεία των μυών.

Πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει την εκγύμναση των κοιλιακών και την ορθοσωμία, μέσα από διατάσεις. Βασίζεται στην εκμάθηση της σωστής στάσης του σώματος και στη βελτίωση της υγείας των μυών. Στοχεύει στη μείωση της δυσφορίας που προκαλείται από λανθασμένη στάση, στην αντιμετώπιση των τραυματισμών και τη βελτίωση του κυκλοφορικού.

AERO FUN

AERO FUN

Τονώστε το καρδιοαναπνευστικό σας, διασκεδάζοντας.

Αερόβιο πρόγραμμα υψηλής έντασης, στο οποίο κυριαρχεί το aerobic και ο χορός. Οι εναλλασσόμενοι ρυθμοί βοηθούν στην τόνωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος και στο κάψιμο του λίπους. Συνδυάστε τη γυμναστική με τη διασκέδαση, ακολουθώντας πρωτότυπες χορογραφίες και ασκήσεις, και δείτε το σώμα σας να αλλάζει. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

BARBELL TRAINING

BARBELL TRAINING

Προπονηθείτε με μπάρες και χτίστε μυς.

Προπόνηση ενδυνάμωσης, με μπάρες. Γυμνάζει ολόκληρο τον κορμό και σας βοηθά να αποκτήσετε δύναμη και μυϊκή μάζα, με μια σειρά από στοχευμένες ασκήσεις, όπως squats, deadlifts και πιέσεις πάγκου. Προάγει τη λειτουργική δύναμη και προσφέρει ευελιξία ασκήσεων, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση και τους στόχους σας. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

BE FIT

BE FIT

Τονώστε το καρδιοαναπνευστικό, για καλύτερη φυσική κατάσταση.

Πρόγραμμα που βασίζεται στην εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Μέσα από εξειδικευμένες αερόβιες ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης και τόνωσης του κορμού, βελτιώνεται η καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα και βελτιώνεται η φυσική σας κατάσταση.

BODY SCULPT

BODY SCULPT

Τονώστε τους μύες και αποκτήστε καλλίγραμμο σώμα.

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που στοχεύει στη βελτίωση της δύναμης, της αντοχής και της ισορροπίας. Σμιλεύει κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, με τη χρήση οργάνων, όπως βαράκια, λάστιχα αντίστασης και μπάλες. Βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία και την ευκαμψία, προστατεύοντάς σας από μελλοντικά προβλήματα μυοσκελετικής φύσεως.

BOOT CAMP

BOOT CAMP

Γυμναστείτε έντονα και δείτε γρήγορα αποτελέσματα.

Πρόγραμμα που χτίζει τη δύναμη, την αντοχή και τη φυσική κατάσταση, μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων. Συνδυάζει την έντονη αερόβια προπόνηση, με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα. Περιλαμβάνει διαστήματα έντονης δραστηριότητας που εναλλάσσονται με διαστήματα ήπιας δραστηριότητας.

DYNAMIC FLOW YOGA

DYNAMIC FLOW YOGA

Νιώστε ψυχική ηρεμία ενώ γυμνάζεστε.

Δυναμική γιόγκα που βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση, την αναπνοή και τη διαρκή ροή κινήσεων, όπου κάθε κίνηση συντονίζεται με εισπνοές και εκπνοές. Αναπτύσσει την ευλυγισία, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και σας απελευθερώνει από την ένταση και το στρες.

IN SHAPE

IN SHAPE

Γυμνάστε ολόκληρο το σώμα και δοκιμάστε τα όριά σας.

Έντονο πρόγραμμα αερόβιας ικανότητας, για προχωρημένους, που βασίζεται στην ταυτόχρονη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Οι διαρκείς εναλλαγές των ασκήσεων έχουν ως αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προπόνηση. Αυξήστε την αντοχή, τη δύναμη και τη συνολική σας φυσική κατάσταση σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

INTERVAL TRAINING

INTERVAL TRAINING

Βελτιώστε το καρδιαναπνευστικό σας και δυναμώστε τον κορμό.

Κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης που περιλαμβάνει εναλλαγές ασκήσεων-σταθμών και αερόβιας γυμναστικής, με ελάχιστη ξεκούραση στο ενδιάμεσο. Στοχεύει σε πολλαπλές μυϊκές ομάδες, συνδυάζει ασκήσεις αντοχής και ενδυνάμωσης, διατηρεί τον καρδιακό ρυθμό αυξημένο και συμβάλλει στην καύση θερμίδων και λίπους. Μπορεί να συνδυαστεί με βάρη, λάστιχα και μπάλες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

PILATES

PILATES

Αποκτήστε γραμμωμένους μύες και αυξημένη ευλυγισία.

Πρόγραμμα που βασίζεται στην ενδυνάμωση και την ευθυγράμμιση των μυών της σπονδυλικής στήλης, αλλά και τη σωστή αναπνοή. Βοηθά στην ευθυγραμμισμένη στάση του σώματος, την αντοχή και την ενδυνάμωση του κορμού (κοιλιακοί-ραχιαίοι), ενώ αυξάνει την ελαστικότητα των μυών και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

RUNNING CLUB

RUNNING CLUB

Βελτιώστε την αντοχή και την απόδοσή σας στο τρέξιμο.

Προπόνηση εξωτερικού χώρου που βασίζεται σε ασκήσεις δρομικές, ταχυδυναμικές, ασκήσεις ρυθμού και τεχνικές τρεξίματος. Οι αερόβιοι εναλλασσόμενοι ρυθμοί άσκησης, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ασκησιολόγιο, συνθέτουν μια πλήρη προπόνηση που βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό, χτίζει τους μυς των ποδιών και συμβάλλει στην ψυχική υγεία.

STEP-MANIA

STEP-MANIA

Σφίξτε πόδια & γλουτούς και μειώστε κάψτε το λίπος.

Αερόβιο πρόγραμμα με βασικό όργανο γυμναστικής το step. Συνδυάζει έντονη άσκηση με μουσική, χορό και διασκέδαση. Στοχεύει στην ενίσχυση του καρδιοαναπνευστικού, την αντοχή και την ενδυνάμωση των κάτω άκρων. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και συμβάλλει στην καύση θερμίδων, σε μία μόνο προπόνηση. Κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας που ακολουθούν σωστά τις υποδείξεις του γυμναστή.

STRENGTH FOR ALL

STRENGTH FOR ALL

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, για όλους, που στοχεύει στη βελτίωση της δύναμης, της αντοχής και της ισορροπίας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αυξάνονται σταδιακά το βάρος και η ένταση, με στόχο τη σμίλευση κάθε μυϊκής ομάδας του σώματος, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα γυμναστικής, όπως βαράκια, λάστιχα και αντιστάσεις.

SWEDISH EXERCISE

SWEDISH EXERCISE

Αποκτήστε δύναμη, αντοχή και ευκαμψία.

Πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει ασκήσεις για όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος: του αυχένα (κάμψη, έκταση, στροφή), των άνω άκρων (δικέφαλων και τρικέφαλων, μυών του πήχεως, δελτοειδών, θωρακικών κλπ.), του κορμού (κοιλιάς, ράχης, πλευρών) και των κάτω άκρων (γλουτιαίων, τετρακέφαλων, προσαγωγών, απαγωγών κλπ). Στόχος, η αρμονική ανάπτυξη της δύναμης, της αντοχής και της ευλυγισίας.

TABATAS WORKOUT

TABATAS WORKOUT

Κάψτε λίπος σε ελάχιστο χρόνο.

Πρόγραμμα ολιγόλεπτης γυμναστικής σε πολύ έντονους ρυθμούς ή αλλιώς, σύντομο πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης. Στόχος του, το κάψιμο λίπους σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο και η βελτίωση της αναερόβιας ικανότητας. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων χρησιμοποιείται το βάρος του σώματος, καθώς και οι ιμάντες αντίστασης.

TOTAL BODY

TOTAL BODY

Ενδυναμώστε όλους τους μύες σε ένα πρόγραμμα.

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για όλο το σώμα που παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην έννοια του fitness. Οι ασκήσεις του ενεργοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες, ταυτόχρονα, με τη χρήση λάστιχων, ιμάντων, αλτήρων αλλά και του ίδιου του βάρους του σώματος. Για ισορροπημένη σωματική διάπλαση, δύναμη, αντοχή και καλύτερη φυσική κατάσταση.

GENTLE PILATES & STRETCH

GENTLE PILATES & STRETCH

Τo μαθήματα Gentle pilates & stretch έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να βελτιώσει συνολικά τη στάση του σώματος μέσα από τις διατάσεις στο μοτίβο pilates.

Zέσταμα σε όλο το σώμα από μία ροή ήπιων ασκήσεων συντονισμένη με το ρυθμό της αναπνοής, απελευθερώνοντας την ένταση από κάθε μυ. Το μάθημα έχει διατατικό χαρακτήρα, θεραπευτικό και σκοπό έχει να χαλαρώσει το κορμί και να βελτιώσει τη σωστή στάση του σώματος.

Ιδανικό για κάθε άτομο κάθε ηλικίας (Διάρκεια 55’)

CARDIO-ABS (Fat burning)

CARDIO-ABS (Fat burning)

Συνδυαστικό πρόγραμμα αερόβιας ικανότητας με κοιλιακούς.

Καύσιμο λίπους, μείωση κοιλιακού λίπους καθώς και βελτίωση αερόβιας ικανότητας καθιστούν το πρόγραμμα αναγκαίο για κάθε ασκούμενο.

Ιδανικό για όλους (Διάρκεια 55’)

HIIPS & ABS

HIIPS & ABS

Πρόγραμμα για γλουτούς, μηρούς και κοιλιακούς που στοχεύει στην τόνωση, γράμμωση και ενδυνάμωση.

Ασκήσεις με το βάρος του σώματος που δίνουν λύση στις προβληματικές περιοχές.

(Διάρκεια 50’)

CORE TRAINING-STABILITY

CORE TRAINING-STABILITY

Πρόγραμμα που σκοπό έχει να δυναμώσει τον κορμό του σώματος.

Στοχεύμενη καύση λίπους κοιλιάς, γράμμωση και ενδυνάμωση κορμού είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Κοιλιακοί, σανίδες συνδυαστικές ασκήσεις κορμού υπάρχουν μεσα στο πρόγραμμα. Ας ξεφύγουμε λοιπόν από τα όργανα και τα υπερβολικά βάρη και ας εκτελέσουμε ασκήσεις οι οποίες ενεργοποιούν όχι μια, ούτε δύο μυϊκές ομάδες, αλλά όλο μας το κορμί εκμεταλλευόμενοι και τον παραμικρό μυ που θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βγάλουμε εις πέρας ένα πρόγραμμα CORE TRAINING.

Κατάλληλο για όλους (Διάρκεια 45’)

VINYASA FLOW YOGA

VINYASA FLOW YOGA

Τα μαθήματα αποτελούνται από ασκήσεις (asanas) που εκτελούνται με συνεχόμενη ροή και σε συνδυασμό με την αναπνοή. Δίνεται έμφαση στις μεταβάσεις μεταξύ των θέσεων, ανεβάζοντας την ένταση και την ενέργεια. Η ποικιλία των ασκήσεων κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των ασκούμενων και ο συγχρονισμός κίνησης και αναπνοής οδηγεί πιο εύκολα σε μια διαλογιστική πρακτική.

ΩΡΑΡΙΟ
ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΗ
10:00
BE FIT
Βαγγέλης (55')
10:00
11:00
Αίθουσα 1
BE FITΑΕΡΟΒΙΚΑ
10:30
11:00
11:30
SWEDISH EXERCISE
Παντελής (55')
11:30
12:30
Αίθουσα 1
SWEDISH EXERCISEΑΕΡΟΒΙΚΑ
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
AERO-FUN
Βαγγέλης (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 1
AERO-FUNΑΕΡΟΒΙΚΑ
CARDIO& ABS (FAT BURNING)
Κωνσταντίνος Γκ. (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 2
CARDIO& ABS (FAT BURNING)ΑΕΡΟΒΙΚΑ

IN SHAPE
Παντελής (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 1
IN SHAPEΑΕΡΟΒΙΚΑ
AERO-FUN
Βαγγέλης (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 1
AERO-FUNΑΕΡΟΒΙΚΑ
IN SHAPE
Παντελής (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 1
IN SHAPEΑΕΡΟΒΙΚΑ
18:30
19:00
STEP MANIA
Παντελής (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 1
STEP MANIAΑΕΡΟΒΙΚΑ
RUNNING CLUB
Πρόδρομος (55')
19:00
20:00
Εξωτερικά Γήπεδα
RUNNING CLUBΑΕΡΟΒΙΚΑ
STEP MANIA
Παντελής (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 1
RUNNING CLUB
Πρόδρομος (55')
19:00
20:00
Εξωτερικά Γήπεδα
RUNNING CLUBΑΕΡΟΒΙΚΑ
19:30

ΔΕΥΤΕΡΑ

 • AERO-FUN Βαγγέλης (55') · Αίθουσα 1
  18:00 - 19:00
 • STEP MANIA Παντελής (55') · Αίθουσα 1
  19:00 - 20:00

ΤΡΙΤΗ

 • CARDIO& ABS (FAT BURNING) Κωνσταντίνος Γκ. (55') · Αίθουσα 2
  18:00 - 19:00
 • IN SHAPE Παντελής (55') · Αίθουσα 1
  18:00 - 19:00
 • RUNNING CLUB Πρόδρομος (55') · Εξωτερικά Γήπεδα
  19:00 - 20:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

 • STEP MANIA Παντελής (55') · Αίθουσα 1
  19:00 - 20:00

ΠΕΜΠΤΗ

 • AERO-FUN Βαγγέλης (55') · Αίθουσα 1
  18:00 - 19:00
 • RUNNING CLUB Πρόδρομος (55') · Εξωτερικά Γήπεδα
  19:00 - 20:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • IN SHAPE Παντελής (55') · Αίθουσα 1
  18:00 - 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

 • BE FIT Βαγγέλης (55') · Αίθουσα 1
  10:00 - 11:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

 • SWEDISH EXERCISE Παντελής (55') · Αίθουσα 1
  11:30 - 12:30
ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΗ
11:00
HIIPS & ABS
Κωνσταντίνος Γκ. / Χριστίνα (55')
11:00
12:00
Αίθουσα 2
HIIPS & ABSΔΥΝΑΜΙΚΑ
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
ABS-LEGS
Βαγγέλης (55')
17:00
18:00
Αίθουσα 1
ABS-LEGSΔΥΝΑΜΙΚΑ
17:30
18:00
BODY SCULPT
Κωνσταντίνος Ηλ. (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 1
BODY SCULPTΔΥΝΑΜΙΚΑ
BOOT CAMP
Χριστίνα (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 2
BOOT CAMPΔΥΝΑΜΙΚΑ
BARBELL TRAINING
Κωνσταντίνος Γκ. (55')
18:00
19:00
Αίθουσα 2
BARBELL TRAININGΔΥΝΑΜΙΚΑ
18:30
19:00
STRENGTH FOR ALL
Κωνσταντίνος Γκ. (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 2
STRENGTH FOR ALLΔΥΝΑΜΙΚΑ
TABATAS WORKOUT
Χριστίνα (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 2
TABATAS WORKOUTΔΥΝΑΜΙΚΑ
INTERVAL TRAINING
Κωνσταντίνος Ηλ. (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 2
INTERVAL TRAININGΔΥΝΑΜΙΚΑ
ABS-LEGS
Βαγγέλης (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 1
ABS-LEGSΔΥΝΑΜΙΚΑ
TOTAL BODY
Κωνσταντίνος Ηλ. (55')
19:00
20:00
Αίθουσα 2
TOTAL BODYΔΥΝΑΜΙΚΑ
19:30
20:00
HIIPS & ABS
Χριστίνα (55')
20:00
21:00
Αίθουσα 1
HIIPS & ABSΔΥΝΑΜΙΚΑ
CORE TRAINING
Χριστίνα (55')
20:00
21:00
Αίθουσα 1
CORE TRAININGΔΥΝΑΜΙΚΑ
20:30

ΔΕΥΤΕΡΑ

 • ABS-LEGS Βαγγέλης (55') · Αίθουσα 1
  17:00 - 18:00
 • STRENGTH FOR ALL Κωνσταντίνος Γκ. (55') · Αίθουσα 2
  19:00 - 20:00

ΤΡΙΤΗ

 • TABATAS WORKOUT Χριστίνα (55') · Αίθουσα 2
  19:00 - 20:00
 • HIIPS & ABS Χριστίνα (55') · Αίθουσα 1
  20:00 - 21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

 • BODY SCULPT Κωνσταντίνος Ηλ. (55') · Αίθουσα 1
  18:00 - 19:00
 • INTERVAL TRAINING Κωνσταντίνος Ηλ. (55') · Αίθουσα 2
  19:00 - 20:00

ΠΕΜΠΤΗ

 • BOOT CAMP Χριστίνα (55') · Αίθουσα 2
  18:00 - 19:00
 • ABS-LEGS Βαγγέλης (55') · Αίθουσα 1
  19:00 - 20:00
 • CORE TRAINING Χριστίνα (55') · Αίθουσα 1
  20:00 - 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • BARBELL TRAINING Κωνσταντίνος Γκ. (55') · Αίθουσα 2
  18:00 - 19:00
 • TOTAL BODY Κωνσταντίνος Ηλ. (55') · Αίθουσα 2
  19:00 - 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

 • HIIPS & ABS Κωνσταντίνος Γκ. / Χριστίνα (55') · Αίθουσα 2
  11:00 - 12:00
ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΗ
18:00
GENTLE PILATES & STRETCH
Μαργαρίτα (55')
18:00
19:00
Εκθεσιακός
GENTLE PILATES & STRETCHΟΛΙΣΤΙΚΑ
PILATES MAT
Ιωάννα (55')
18:00
19:00
Εκθεσιακός
PILATES MAT ΟΛΙΣΤΙΚΑ
GENTLE PILATES & STRETCH
Μαργαρίτα (55')
18:00
19:00
Εκθεσιακός
GENTLE PILATES & STRETCHΟΛΙΣΤΙΚΑ
PILATES MAT
Ιωάννα (55')
18:00
19:00
Εκθεσιακός
PILATES MATΟΛΙΣΤΙΚΑ
PILATES MAT
Μαργαρίτα (55')
18:00
19:00
Εκθεσιακός
PILATES MATΟΛΙΣΤΙΚΑ
18:30
19:00
PILATES MAT
Μαργαρίτα (55')
19:00
20:00
Εκθεσιακός
PILATES MATΟΛΙΣΤΙΚΑ
PILATES MAT
Μαργαρίτα (55')
19:00
20:00
Εκθεσιακός
PILATES MATΟΛΙΣΤΙΚΑ
VINYASA YOGA
Μαργαρίτα (55')
19:00
20:00
Εκθεσιακός
VINYASA YOGAΟΛΙΣΤΙΚΑ
19:30
20:00
DYNAMIC YOGA
Μίνα (55')
20:00
21:00
Εκθεσιακός
DYNAMIC YOGAΟΛΙΣΤΙΚΑ
DYNAMIC YOGA
Μίνα (55')
20:00
21:00
Εκθεσιακός
DYNAMIC YOGAΟΛΙΣΤΙΚΑ

MOBILITY - ABS
Κωνσταντίνος Ηλ. (55')
20:00
21:00
Αίθουσα 1
MOBILITY - ABSΟΛΙΣΤΙΚΑ
MOBILITY - ABS
Κωνσταντίνος Ηλ. (55')
20:00
21:00
Αίθουσα 1
MOBILITY - ABSΟΛΙΣΤΙΚΑ
20:30

ΔΕΥΤΕΡΑ

 • GENTLE PILATES & STRETCH Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  18:00 - 19:00
 • PILATES MAT Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  19:00 - 20:00
 • DYNAMIC YOGA Μίνα (55') · Εκθεσιακός
  20:00 - 21:00

ΤΡΙΤΗ

 • PILATES MAT Ιωάννα (55') · Εκθεσιακός
  18:00 - 19:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

 • GENTLE PILATES & STRETCH Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  18:00 - 19:00
 • PILATES MAT Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  19:00 - 20:00
 • DYNAMIC YOGA Μίνα (55') · Εκθεσιακός
  20:00 - 21:00
 • MOBILITY - ABS Κωνσταντίνος Ηλ. (55') · Αίθουσα 1
  20:00 - 21:00

ΠΕΜΠΤΗ

 • PILATES MAT Ιωάννα (55') · Εκθεσιακός
  18:00 - 19:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • PILATES MAT Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  18:00 - 19:00
 • VINYASA YOGA Μαργαρίτα (55') · Εκθεσιακός
  19:00 - 20:00
 • MOBILITY - ABS Κωνσταντίνος Ηλ. (55') · Αίθουσα 1
  20:00 - 21:00
No events available!
 • Τα μέλη πρέπει να εισέρχονται 5′ νωρίτερα στο μάθημά τους.
 • Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για την καταλληλότητα κάποιου τμήματος, προτού ξεκινήσετε, συμβουλευτείτε το ιατρικό τμήμα του Δαΐς ή τον προσωπικό σας ιατρό.
 • Το αθλητικό κέντρο έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή – για τυχόν αλλαγές ενημερώνεστε τακτικά απο τον πίνακα ανακοινώσεων.
 • Ενημερώστε τον καθηγητή του προγράμματος σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα τραυματισμού.
ΔΑΪΣ LOGO TRIANGLE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εξερευνήστε τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρει το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς και επιλέξτε τη συνδρομή που σας καλύπτει.