fbpx
Skip to main content
  • FAMILY PACK

    FAMILY PACK

    ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

    Γυμναστείτε, οικογενειακώς, συνδυάζοντας τα αθλήματα που ταιριάζουν σε εσάς και τα παιδιά σας. Επιλέξτε το πακέτο fitness που σας καλύπτει και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί.

    Γυμναστείτε, οικογενειακώς, συνδυάζοντας τα αθλήματα που ταιριάζουν σε εσάς και τα παιδιά σας. Επιλέξτε το πακέτο fitness που σας καλύπτει και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί.

ΔΑΪΣ LOGO TRIANGLE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ FAMILY PACK ΤΟΥ ΔΑΪΣ

Βιώστε τη χαρά του αθλητισμού, μαζί με την οικογένειά σας, στο Δαΐς. Επωφεληθείτε από τις προσφορές των Family Packs και «δεθείτε» μεταξύ σας, ακόμα περισσότερο, παραμένοντας υγιείς και δραστήριοι. Απολαύστε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων, για κάθε ηλικία και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης, στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του Δαΐς και ξεκινήστε το οικογενειακό σας ταξίδι στον κόσμο της ευεξίας.

FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK
FAMILY PACK

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Επιλέξτε το δικό σας πακέτο συνδρομής Family Pack και επωφεληθείτε από τις Υπηρεσίες Γυμναστηρίου και Ομαδικών Προγραμμάτων με την μηνιαία συνδρομή και επιπλέον Κολυμβητηρίου, Aqua Aerobic & Functional Training με ετήσια συνδρομή.

Γυμναστήριο

Γυμναστήριο

Αναβαθμίστε την προπονητική σας εμπειρία και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται. Το γυμναστήριο Δαΐς διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μεγάλη γκάμα εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, όπως τα κορυφαία όργανα γυμναστικής Technogym, για να απολαμβάνετε ποιοτική, ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση κάθε φορά που το επισκέπτεστε.

Ομαδικά Προγράμματα

Ομαδικά Προγράμματα

Ετοιμαστείτε για μια αναζωογονητική εμπειρία άθλησης, με τα δυναμικά προγράμματα ομαδικής γυμναστικής στο Δαΐς. Ένα φορτωμένο πρόγραμμα δουλειάς μπορεί μερικές φορές να βάλει τη γυμναστική σας σε δεύτερη μοίρα. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε φροντίσει να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα των ομαδικών μαθημάτων μας με γνώμονα τη δική σας ευκολία.

Κολυμβητήριο

Κολυμβητήριο

Ανακαλύψτε τα προγράμματα εκγύμνασης στην πισίνα του Δαΐς και πάρτε μέρος σε μια σειρά δυναμικών προπονήσεων που στοχεύει σε όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες, χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Γνωρίστε το Aqua Aerobic ή ακολουθήστε το δικό σας πρόγραμμα κολύμβησης Personal Training και δείτε το σώμα σας να δυναμώνει και να διατηρείται σφιχτό, χτίζοντας ένα υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Aqua Aerobic

Aqua Aerobic

Όποια και αν είναι η ηλικία σας και η φυσική σας ικανότητα, το Aqua Aerobic θα σας ξεσηκώσει. Γνωρίστε το διασκεδαστικό πρόγραμμα αερόβιας άσκησης μέσα στο νερό, με μουσική, το οποίο βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και την ευκινησία, ενώ συμβάλλει και στη μείωση του λίπους.

Functional Training

Functional Training

Μπείτε στον δυναμικό κόσμο του Fitness, με μια σειρά από λειτουργικές προπονήσεις στο Δαΐς. Δίνοντας έμφαση στη συνολική ενδυνάμωση, την ισορροπία και τη σταθερότητα του κορμού, η στάση σας βελτιώνεται, ο κίνδυνος τραυματισμού μειώνεται και το σώμα σας «ξεκλειδώνει», επιτρέποντας στις κινήσεις να γίνονται φυσικά και αβίαστα.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να ανακαλύψει το πάθος του για τον αθλητισμό, με τα συναρπαστικά παιδικά προγράμματα του Δαΐς. Tο Family Pack σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξτε oποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε.

Μοντέρνος Χορός Για Παιδιά (Σύστημα I.S.T.D.)

Μοντέρνος Χορός Για Παιδιά (Σύστημα I.S.T.D.)

Μέσα από τη διδασκαλία του αγγλικού συστήματος I.S.T.D., τα παιδιά γυμνάζουν αρμονικά το σώμα τους, μαθαίνουν να κινούνται με χάρη και αποκτούν ομαδικό πνεύμα. Παράλληλα, συμμετέχοντας στις εξετάσεις που διοργανώνονται στο Δαΐς, με επιτροπή από την Αγγλία, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμα και δίπλωμα χορού στο Modern Theater!

Μπαλέτο Για Παιδιά

Μπαλέτο Για Παιδιά

Το μπαλέτο δίνει τις βάσεις για μια σωστή και ολοκληρωμένη χορευτική παιδεία. Μέσω του κλασικού χορού, τα παιδιά αποκτούν ορθή αντίληψη για τη λειτουργία του σώματος και σωστή στάση, ενώ μπαίνουν και στον μαγικό κόσμο της μουσικής. Όπως κάθε μορφή τέχνης, έτσι και το μπαλέτο βοηθάει στην έκφραση και στην πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, ενώ αποτελεί το διαμάντι όλων των ειδών χορού.

Junior Multi Sport

Junior Multi Sport

Στο Δαΐς έχουμε καθιερώσει το “Νηπιαγωγείο” του Αθλητισμού, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, όπου τους δίνουμε την ευκαιρία, μέσα από ομαδικά παιχνίδια, κατάλληλα για την ηλικία τους, να γνωρίσουν αθλήματα όπως το χάντμπολ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τον στίβο, το βόλεϊ και το τένις.

Xάντμπολ Για παιδιά

Xάντμπολ Για παιδιά

Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που βελτιώνει την ευκινησία, τον συντονισμό και το καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ προωθεί τη συνεργασία, την επικοινωνία και τη στρατηγική σκέψη. Με τον γρήγορο χαρακτήρα του, αποτελεί έναν συναρπαστικό τρόπο για ένα παιδί να αθληθεί και να παραμείνει δραστήριο και ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μπάσκετ Για Παιδιά

Μπάσκετ Για Παιδιά

Το μπάσκετ είναι ένα εξαιρετικό άθλημα για παιδιά, καθώς τα βοηθά να γυμνάζονται, να διασκεδάζουν και να αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες. Συμβάλλει στη βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού, χτίζει αυτοπεποίθηση και διδάσκει πολύτιμα μαθήματα ζωής, όπως την ομαδικότητα, την εμπιστοσύνη και την επιμονή.

Futsal Για Παιδιά

Futsal Για Παιδιά

Το Futsal, μια παραλλαγή του ποδοσφαίρου, με γρήγορο ρυθμό, είναι ένα ιδανικό άθλημα για να αναπτύσσουν τα παιδιά τις δεξιότητές τους, σε ένα ελεγχόμενο και δυναμικό περιβάλλον. Το ποδόσφαιρο σάλας προάγει τη γρήγορη σκέψη, τον κοντινό έλεγχο της μπάλας και την ακριβή πάσα. Ενισχύει την ευκινησία και την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Στίβος Για Παιδιά

Στίβος Για Παιδιά

Ο στίβος για παιδιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα μυήσετε στον κόσμο του αθλητισμού, προωθώντας έναν δραστήριο τρόπο ζωής από νεαρή ηλικία. Βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και πειθαρχία, ενώ βελτιώνει βασικές ικανότητες, όπως είναι η ευλυγισία, η ταχύτητα, η δύναμη και η αντοχή.

Βόλεϊ Για Παιδιά

Βόλεϊ Για Παιδιά

Το βόλεϊ είναι ένα φανταστικό άθλημα για παιδιά που ενθαρρύνει το ενεργό παιχνίδι, την ομαδική συνεργασία και τον φιλικό ανταγωνισμό. Τα παιδιά μαθαίνουν θεμελιώδεις δεξιότητες, αναπτύσσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, δημιουργούν φιλίες και παραμένουν σωματικά δραστήρια.

Τένις Για Παιδιά

Τένις Για Παιδιά

Το τένις είναι ένα διασκεδαστικό άθλημα που βοηθά στη βελτίωση του συντονισμού, στην ευκινησία και την αντοχή. Καλλιεργεί την αγάπη για το παιχνίδι, ενισχύει την κοινωνική αλληλεπίδραση και ενθαρρύνει έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής. Τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές δεξιότητες ζωής, όπως είναι η πειθαρχία και η γρήγορη επίλυση προβλημάτων, ενώ απολαμβάνουν τη συγκίνηση των φιλικών αγώνων. 

Καράτε Για Παδιά

Καράτε Για Παδιά

Το καράτε είναι μια εξαιρετική πολεμική τέχνη για παιδιά, με πολλά σωματικά και ψυχικά οφέλη. Τα βοηθά να αποκτούν αυτοπεποίθηση, να γίνονται πιο πειθαρχημένα και να σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους. Μέσω της εκμάθησης διαφόρων τεχνικών καράτε, τα παιδιά βελτιώνουν τον συντονισμό, την ισορροπία και τη δύναμή τους.

Baby Swimming

Baby Swimming

To Baby Swimming είναι μια υπέροχη δραστηριότητα που βοηθά τα μωρά να εξοικειωθούν με το νερό και να το αγαπήσουν, συμβάλλοντας συγχρόνως στη μυϊκή τους δύναμη και την ευλυγισία. Με καταρτισμένους εκπαιδευτές και ασφαλές περιβάλλον, η βρεφική κολύμβηση στο Δαΐς βάζει τα θεμέλια για μια υγιή και απολαυστική μελλοντική σχέση των παιδιών με τη θάλασσα.

Young Members

Young Members

Στο Δαΐς προσφέρουμε ολοκληρωμένα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και εφήβους, όποια και αν είναι η κολυμβητική τους ικανότητα. Σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, τα παιδιά μαθαίνουν να εμπιστεύονται το νερό και αποκτούν δεξιότητες και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαφορετικές τεχνικές.

ΔΑΪΣ LOGO TRIANGLE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ FAMILY PACK

Αποκτήστε τη συνδρομή Family Pack που σας ταιριάζει και δείτε την οικογένειά σας να γίνεται ακόμα πιο δραστήρια και χαρούμενη!