OΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΑΪΣ (Covid-19)

Προσαρμοσμένο στα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας, το Δαΐς τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νέους κανόνες λειτουργίας που έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές για την χρήση των αθλητικών κέντρων. Λειτουργούμε «ασφαλώς» για τη διασφάλιση της υγείας ΟΛΩΝ ΜΑΣ, έχουμε προβλέψει  και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:

Για την συμμετοχή σας σε όλες τις υπηρεσίες του Δαΐς θα πρέπει να προσκομίσετε εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ COVID-19 (self test ή rapid). Μόνο για την χρήση του κολυμβητηρίου αρκεί πιστοποιητικό εμβολιασμού με την προϋπόθεση ότι έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του. Στην είσοδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (Κυπρίων Αγωνιστών 89-91) θα γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση από τον γιατρό του αθλητικού κέντρου καθώς επίσης και καταγραφή όλων των μελών & συνοδών που θα εισέρχονται στο χώρο. Τα ιατρικά δικαιολογητικά που έχετε προσκομίσει θα πρέπει να είναι σε ισχύ (1 έτος).  ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα πρόγραμμα ενηλίκων, young και Baby.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ρ/β:

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η είσοδος στο κέντρο επιτρέπεται μόνο με ραντεβού. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες των προπονήσεών σας στο ηλεκτρονικό booking της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά στη γραμματεία του Δαΐς: 210-6186050.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ & ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • ¨Όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2.
  • Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους.
  • Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.
  • Παρακαλούμε απολυμάνετε τα χέρια σας και τον εξοπλισμό με το ειδικό υγρό που υπάρχει στους χώρους του γυμναστηρίου πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.
  • Εφαρμόζετε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές, εναγκαλισμούς και χειραψίες, στους χώρους του γυμναστηρίου.
  • Υποχρεωτική χρήση ατομικής πετσέτας τουλάχιστον 50Χ70cm κατά την διάρκεια της άσκησης.
  • Συστήνουμε στα μέλη μας να φέρουν ατομικό μικροεξοπλισμό εκγύμνασης (στρώματα, λάστιχα, μπάλες).

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

  • ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Μπορείτε να προπονήστε κατόπιν ραντεβού καθημερινά, σε ολιγομελή τμήματα για μία ώρα (45 λεπτά καθαρός χρόνος άσκησης).

  • AQUA AEROBIC

Δευτέρα έως και Παρασκευή: 19:15 – 20:00.

YOUNG MEMBER

  • (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Διάρκεια μαθημάτων από 17/5/21 έως 30/6/21

* Για τις ομάδες των παιδιών κολύμβησης που χρησιμοποιούν τις διαδρομές της πισίνας 2, 3 και 4 θα υπάρχει συνοδεία Γυμναστή. Μόλις ολοκληρώνεται η προπόνηση ο γυμναστής θα συνοδεύει τα παιδιά στην έξοδο του αθλητικού κέντρου όπου θα τα παραδίδει στους γονείς τους. Η παρουσία των γονέων στα αποδυτήρια δεν επιτρέπεται για αυτό και συνιστούμε τα μικρά παιδιά που δεν αλλάζουν μόνα τους να προσέρχονται στο Δαΐς με το μπουρνούζι τους. Τις σαγιονάρες που θα φορούν στην πισίνα δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιούν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης.

BABY SWIMMING

Διάρκεια μαθημάτων από 17/5/21 μέχρι 30/6/21

*Για τα παιδιά του Baby Swimming δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων για αυτό και η προσέλευση τους στο κολυμβητήριο θα πρέπει να γίνεται με το μπουρνούζι και το μαγιό τους. Μόνο ένας /μία (1) συνοδός θα επιτρέπεται να μεταφέρει το παιδί του στον χώρο άθλησης  από την σκάλα που βρίσκεται αριστερά της Γραμματείας. Ο συνοδός θα πρέπει να επιδείξει εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ COVID-19, ή πιστοποιητικό εμβολιασμού με την προϋπόθεση ότι έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του για να συνοδεύσει το παιδί του. Εκεί, θα τα υποδέχονται οι Γυμναστές των τμημάτων. Μετά την παράδοση των παιδιών, οι συνοδοί θα πρέπει να εξέρχονται από το Αθλητικό Κέντρο και θα επανέρχονται στη λήξη του μαθήματος στο ίδιο σημείο για να τα παραλάβουν.

ΣΥΝΟΔΟΙ:
Οι συνοδοί των παιδιών δεν μπορούν να παραμένουν εντός της εγκατάστασης.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΓΑ